Nakon veličanstvenih dočeka Vatrenih u Zagrebu i Zadru, i u Nadinu sinoć fešta za srebrnog iz Rusije Šimu Vrsaljka. No, fešta nije mogla proteći bez prisjećanja na legendu hrvatske glazbe - Olivera Dragojevića, javlja Radio Zadar.

Na mjesnom igralištu, gdje je Šime znao igrati na turnirima kao dječak okupilo se nekoliko tisuća ljudi. Tamo su i njegovi korijeni, kojima se Vrsaljko rado vraća. Dolazim često, kad god mogu, a zadnji put to je bilo kad je bila božićna pauza, kada dođem obići djedov grob i javiti se obitelji. Drago mi je biti ovdje, tu mi je srce na mistu. Bila je velika stvar biti na dočeku u Zagrebu i Zadru, ali ovo odakle su moji stari i odakle je sve krenulo, tako da mislim da je ovo nešto što je srcu jako drago, rekao je Vrsaljko.

S pozornice je poručio kako ga posebno raduje puno mladih i djece u publici, te istaknuo da se nada da su svi vidjeli kako se cijela reprezentacija odnosila prema grbu i dresu na Svjetskom prvenstvu. Mislim da je to smjernica za dalje svima nama, ne samo u nogometu, nego u bilo kojoj djelatnosti kojom se bavite, mislim da se tako trebate ponašati, istaknuo je Šime Vrsaljko. Od sumještana je na dar dobio drvenu kutiju sa zemljom i kamenom, te bocu vina proslavljenih vinara iz Nadina. Nije htio otkriti ostaje li madridskom Atleticu ili seli u Italiju.

Zajedno s prijateljem Mladenom Grdovićem, Šime je potom otpjevao "Nije u šoldima sve", a s "Oprosti mi pape", oprostili su se od hrvatske glazbene legende Olivera Dragojevića. "Pismo moja" nekako mi je najdojmljivija, jer je ostavila traga u jednom razdoblju moga života, i jako sam nesretan što Olivera više nema, ali legenda i dalje živi i on će biti sigurno sa nama i gledat će nas uvik odnekud di će njegovo srce i duša biti u miru, rekao je Šime.

Grdović je izjavio kako je Oliver legenda nad legendama. On je profesionalac, veliki čovik s velikom dušom. Uvik smo se borili ko će biti prvi, on ili ja, ali Oliver je, pored moje glazbene škole i 400 pjesama, za mene najjači u Hrvatskoj i ne mogu zamisliti da ga više nema, dodao je Grdović.