Večeras s početkom u 21 sat na Forumu održat će se koncert grupe Bulldogz. Svirat će funk klasike i hitove Stevie Wondera, Al Jerreau, Ray Charlesa, Luther Vandrossa itd. 

Iza imena Bulldogz krije se oktet kojeg čine probrani zadarski glazbenici.

Ivan Ousenek na bubnju i Ivan Gulan na Bassu su uigrani dvojac ritam sekcije banda Rockatansky te već godinama dijele pozornicu, a to se može i osjetiti kroz gotovo sinkronizirane udare kicka&bassa. Jednom riječju Groove na djelu.

Klavijature je preuzeo Saša Miočić, glazbenik i producent koji je nakon gotovo cijelog desetljeća u Zagrebu i suradnje s gotovo svim eminentnijim imenima domaće urbane glazbene scene, zagrebačku adresu zamijenio onom zadarskom. Glazbenik je to koji je u stanju "oplemeniti" svaku svirku pa i ovu.

Ulogu gitarista ima Hrvoje Alavanja. Zadarska ga javnost pamti kao glazbenika koji ne izlazi van okvira glazbe u kojoj uživa, a oni koji su ga pratili na ovom koncertu doživjeli su svirku gitarista koji svira točno koliko treba i gotovo da se "igra" s glazbenim figurama koje upotpunjuju glazbenu sliku ovog dominanto funk benda.

Na saksofonu je Krešimir Validžić. Nezaobilazni biogradski saksofonist koji surađuje s mnogim zadarskim bendovima. Krešimir nepogrešivo simulira gotovo cijelu brass sekciju te dodao "ono nešto" u već zaokruženu zvučnu sliku.

Mirta Juran i Ivana Bodrožić šarmiraju publiku u ulozi back/lead vokala te zasluženo pobiru izrazito pozitivne kritike zahtjevne zadarske publike pripremljenim i definiranim vokalnim dionicama.

Uloga lead vokala i (povremeno) druge klavijature dopala je Franu Brajkovića. Zahtjevan repertoar iz originalnih tonaliteta Frane uspjeva iznijeti s posebnom energijom koja se prenosi i na publiku. Oni koji prate njegov, gotovo 15 godina dug glazbeni put s razlogom mogu reći da impresionira napretkom vokalne izvedbe i glazbenog identiteta.