Đani Stipaničev, zvijezda domaćih rock-opera i mjuzikala, zajedno s dugogodišnjom suradnicom, kazališnom glumicom sjajnog vokala Renata Sabljak nastupit će večeras na Poljani Šime Budinića ispred crkve sv. Šime, s početkom u 21 sat.

Đani Stipaničev poznat je kao pjevač s prepoznatljivim glasovnim mogućnostima. Pored toga što je uspješni pjevač, poznat je i kao kazališni glumac. Izdao je tri albuma, nastupao je na brojnim festivalima diljem Hrvatske i dobitnik je brojnih nagrada. Sudjelovao je tri godine u televizijskoj emisiji "Zvijezde pjevaju" gdje je bio mentor.

Renata Sabljak je pjevačku karijeru započela 1992. u dobi od 15 godina u Turbo Limach Showu, u kojem je te sezone i pobijedila. Obrazovanje je stekla na Akademiji dramske umjetnosti Sveučilišta u Zagrebu, završni semestar glume na Sveučilištu Ohio, SAD, a solo pjevanje diplomirala je u glazbenoj školi "Blagoje Bersa". Njezin umjetnički put odvija se i na kazališnim daskama u matičnoj kući Kazalište Komedija. Sabljak je izvela međimursku pjesmu "Daj mi, Bože, joči sokolove" na inauguraciji hrvatske predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović 2015. godine.

Renata i Đani ujedinili su svoje fantastične vokale i iznjedrili prelijepu ljubavnu pop baladu Ako nam ljubav preživi noć, koja osvaja na prvo slušanje! Da je to uistinu tako, potvrđuje njihov visoko pozicioniran višemjesečni boravak na službenoj top listi radijskog emitiranja domaće glazbe HR top 40.

Đani i Renata su sjajan tandem i u nastupu pršte pozitivnom energijom i prijateljskim ozračjem. S pjesmom Ako nam ljubav preživi noć, ali i mnogim dugima Đani i Renata predstavit će se večeras na Poljani Šime Budinića u Zadru.