Direkcija Miss Hrvatske suradnji sa Gradom Ninom i Nin turizmom karavanu ljepote dovodi u ovaj prekrasan grad, gdje će u petak 20. srpnja u 21 sat  među prijavljenim djevojkama odabrati onu najljepšu koja će predstavljati županiju u finanlu Miss Hrvatske koje se održava 1. rujna u Čakovcu uz izravan prijenos HRT-u.

- Sve prošlogodišnje pobjednice Miss Zadarske županije (Anja Bijelić, Ana Colić, Antonija Bucić) bile su plasirane u finalu Miss Hrvatske među top 10 ljepotica. Stoga smo ponosni da i ove godine imamo prekrasne djevojke od koji vjerujemo će jedna postati i sama Miss, izjavili su organizatori.

Putem društvenih mreža te putem weba miss.hr djevojke su se prijavljivale, a casting menagment Antita Maričić i Antonija Grubić su se pobrinule da se zaista odaberu one najljepše koje će se moći vidjeti ovog petka na izboru Miss Zadarske županije u 21 sat. Djevojke će se predstaviti u mnogim modnim izlazima, a jedan od njih bit će sa potpisom poznate dizajnerice Klare Ivanović iz Biograda na Moru, koja će i ovog puta prirediti ženstvenu i glamuroznu kolekciju u svom prepoznatljivom stilu.

Tvrtka Sonik i ove godine je vjerni prijatelj izbora te su organizatori sretni što već četvrtu godinu zaredom uspješno surađuju, a i ove godine pobjednica Miss Zadarske županije odlazi u samo finale Miss Hrvatske kada će sa ostalim djevojkama pobjednicama svojih županija pokušati izboriti sam vrh na ovom prestižnom izboru ljepote kojeg uspješno vodi lijepa Maja Vračarić, direktorica Direkcije Miss Hrvatske sa svojim timom.

Miss Hrvatske otputovat će u Kinu 8.prosinca na otok Sanya, kada će pokušati izboriti što bolji plasman u finalu Miss Svijeta.