ZADAR- Ako budemo prvaci svijeta skinut ću svoju frizuru, periku i svi će se diviti Dušku Lokinu i njegovoj prirodnoj ljepoti, odjeknula je izjava zadarskog pjevača Duška Lokina iz razgovora za 24 sata. Dan nakon što je titula svjetskih prvaka izvjesna, Lokinova najava provjerena JE na Radiju 057.

Uz pjesmu Povedi me u Zanzibar iz 1976. Godine, Lokin koji je tada izgledao gotovo kao danas, pojasnio je Profesoru i Davoru kako će on to sigurno napraviti. Ali ne u javnom prostoru i zauvijek već samo u intimnom društvu, u krugu svojih prijatelja.

Uz Lokina s perikom, još dvoje zadarskih pjevača javno je sudjelovalo u nogometnoj groznici u kojoj Zadar ima povlašteno mjesto s četvero sjednih reprezentativaca. Mladen Grdović i njegov hit Nije u šoldima sve, "prijeti" da će postati nešto što je u ljeto 98. godine bila Mare i Kate s Igorom Štimcem. Vatreni su i sinoć slavili s Grdovićem u Moskvi. Jučer je pak Marina Tomašević preko svoj Facebooka pozvala na molitvu Bogu za pobjedu Vatrenih.

Neviđen uspjeh je došao zahvaljujući talentu, radu i iskustvu hrvatskih reprezentativaca kojeg su stekli u velikim europskim klubovima, kao što je to jučer komentirao Štimac, jedan od bivših izbornika Vatrenih.