Glazbeni video je snimljen prije godinu dana (travanj, 2017). Snimano je za vrijeme analognog snimanja polovice albuma "Time to Rob" u fotogeničnom i akustičnom kinu Sv. Filip i Jakova. Druga polovica je snimana u Dark Horse Studiu u Tennesseeju u SAD-u.

"Ukratko, naše prvo iskustvo sa snimanjem spota. Uživali smo u atmosferi koju nam je ponudilo ovo fotogenično kino iz jedne prošle ere", kažu u bendu.


View on YouTube

Skupinu groove entuzijasta, aka Jeremiah`s , od 2011. godina drži isto poslanje: dubok upliv u blues mantru; ukrašenu funkom i ojačanu rockom. Od početnog instrumentalnog filipjanskog trojca (Sv. Filip i Jakov)- bubnjara Jeremije Eškinje, basista Luke Ćetkovića i gitarista Roka Vodopije poduplali su se za zadarske snage- usnoharmonikaša Franu Škaru i vokalisticu Mirtu Juran te filipjanca Antu Brzića, vokalista i trubača.

Nastupajući po hrvatskim klubovima i festivalima razvijaju svoj zvuk kojeg u ožujku i travnju 2017. zapisuju na svom prvom albumu "Time to Rob", koji broji 9 autorskih pjesama, te je ostao autentičan zbog energije zajedničkog i analognog snimanja. Kao pobjednici 9. Croatian Blues Challenge-a u band kategoriji nastupili su na International Blues Challenge-u u Memphisu, Tennessee u siječnju 2018.

Jeremiah`s su također između stotine prijavljenih bendova odabrani za finaliste 22. HGF-a, najdugovječnijeg hrvatskog festivala nove glazbe. Finale je uu sljedeću srijedu (30. svibnja) u Zaboku.