Nakon četiri godine večeras u Zadru Gibonni, prvi veliki koncert u Arsenalu za kojeg su ulaznice gotovo odmah prodane. Uoči koncerta Gibo je u programu Radio Zadra,  uz ostalo kazao  kako mu je Zadar oduvijek bio važna postaja na njegovom glazbenom putu.

Gibo je istaknuo da ga za Zadar veže više stvari.- Imam ja puno svojih emotivnih strana vezanih za Zadar, još od ranih 90-ih, to je bio jedan od dva grada koji su mi prvi raširili ruke. Na onom prvom Zadar festu kad nismo imali ni vode a struju smo molili boga da imamo...ali opet je ostalo lipo ... sve se zaboravi, posli te više niko ne pita u kakvim ste vi uvjetima to radili ali ostale su neke lipe pisme. Ove dvije duše - ja svaki put kad to pivam imam Zadar na pameti, taj dojam ti ostane ko da je u misima s nekim suhim pečatom ovjereno.

Gibonni je najavio detalj s koncerta, a to je da će to biti odlično. Veseli me što sam ja dan prije i dan poslije slobodan pa se ne moram za nikoga štediti, mogu pivat dok ne ostanem bez glasa, to mi je najdraže, kad ne moran na to mislit - kazao je Gibo. Sat i pol najvećih hitova iz gotovo tridesetogodišnje karijere čeka vas od 22 sata u Arsenalu.