Drugi tjedan Zabavnog Parka Biograd prošao je u rođendanskom duhu. Svoje rođendane proslavili su Marina 13., Bartol 6. i Leni 4. Glavno rođendansko slavlje u restoranu parka Fat Pirate Cave bilo je posebno dekorirano za ovu prigodu te popraćeno veselim animatorima, rođendanskim pjesmama, balonima i konfetama uz obilje dječjeg smijeha i veselja.

Svoju rođendansku avanturu započeli su odmah ispred ulaza u park isprobavši najnoviju atrakciju XD Dark Ride. Naime, radi se o multidimenzionalnom kinu gdje se korisnici upuštaju u virtualnu vožnju na morsko, kopneno ili čak svemirsko putovanje na kojem se po prvi puta suočavaju licem u lice s različitim nemanima, duhovima i svemircima. Iskustvo koje pruža XD Dark Ride je izvrsna uvertira u nastavak pustolovine koja slijedi unutar parka.

Sam Fun Park Biograd je podijeljen u tri tematske cjeline: Svemirski dio koji obiluje adrenalinskim vožnjama, Gusarski grad na kojem se odvija burna pomorska bitka iz koje nitko ne izlazi suh te Divlji Zapad koji nije mjesto samo za kauboje i stare indijanske poglavice, već i za sve one željne dobrih vibracija, smijeha i sreće koji se mogu pronaći na atrakcijama za naše najmanje posjetitelje. Novitet ove sezone je i potpuno preuređena Kuća strave iz američke filmske produkcije sa živim glumcima.

Sve to, a i puno više od toga učinilo je proslave rođendana u Fun Parku Biogradu nezaboravnim iskustvom. Ozarena dječja lica koja su govorila više od riječi istinski su dokaz da je Fun Park Biograd pravo mjesto za proslavu rođendana. Organizacijski tim Fun Parka je pružio originalnu rođendansku proslavu kao uvod u zahtjevnije proslave poput organizacije team buildinga. Suvremeno opremljen restoran Fat Pirate Cave koji nudi svježe pripremljenu hranu organskog podrijetla i Pipi Bar s prekrasnim pogledom je novo zanimljivo mjesto u regiji za sve vrste evenata.