Tomislav Bralić i klapa Intrade najavljuju novu pjesmu Ferma bi vrime, za koju kažu da je nasljednica Škrinje jubavi! Klapa je u veljači publici predstavila svoj novi live album "Arena Pula" koji sadrži dva CD-a i gratis DVD. Od izlaska ovaj album se nalazi na službenoj listi najprodavanijih albuma u Hrvatskoj, a sadrži i zadnje singlove koji se do tada nisu nalazi ni na jednom njihovom albumu.

Vesele se publici predstaviti svoju novu pjesmu Ferma bi vrime, koju su dugo čuvali, a ovo vrijeme im se učinilo kao odličan trenutak za nju.

- Pjesma je već dugo vremena kod mene, konačno je došlo i njeno vrime. Mislim da je dosta reći da su ovu pjesmu napisali Joke Bogavčić i Vilma Neškovčin koji su do sad napisali za klapu Intrade Ribar sam star i Škrinja ljubavi. Mogu vam sa sigurnošću reći da će pjesma Ferma bi vrime biti njihova nasljednica. Zahvalio bih Tomislavu Mrduljašu na izvanrednom aranžmanu i produkciji te slobodno mogu s ovom pjesmom najaviti naš novi album koji bi trebao izaći krajem ljeta. Svima želim na kratko da zaustave vrime i poslušaju našu najnoviju pjesmu, rekao je Tomislav Bralić.

Klapu čekaju brojni nastupi zakazani u nadolazećim mjesecima, a planiraju objaviti i novi studijski album koji njihova publika željno očekuje. Za kraj godine planiraju održati velike koncerte, no o detaljima još uvijek tajnovito šute.

Tomislav i klapa ovim novim singlom sigurno nastavljaju niz odličnih hitova - Zalutali pogled, Ne mogu te prestat jubit, Lipe oči i Ti, samo si ti!


View on YouTube