Članovi Udruge mladih Ploče i Dračevca povodom svoje prve godine djelovanja uredili su stari zog te priredili zabavu za svoje sumještane.

Lijep i sunčan dan dodatno je „začinio" prekrasno subotnje popodne. Posjetitelji su mogli uživati igrajući stare dalmatinske igre, igrale su se balote i karte. Za dodatni užitak, pobrinuo se kuhar Udruge Šime Perović, prvi počasni član Udruge, koji je za ovu posebnu priliku spremao rižoto s mediteranskim šparogama i morskim kozicama.

Osim za prvog počasnog člana, Udruga je bogatija za novih 6 aktivnih članova koji su iz „Junior" članstva, svojim radom voljom i entuzijazmom pokazali da su oni uistinu aktivni članovi Udruge te kao takve Upravni odbor Udruge primio ih je u aktivno članstvo Udruge.

Zabava je potrajala do kasnijih večernjih sati, uz „rijeku" dobre volje, smijeha i veselja posjetitelji su se prisjećali prijašnjih vremena. Dok mladi iz Udruge poručuju, mi tek „gradimo" naša sjećanja.
- Hvala svima koji su nas posjetili i svojom nesebičnošću pripomogli obnavljanju zoga i organizaciji „fešte"!, poručuju iz Udruge.