Preški eksperimentalni bend Lice mista izdao je novi album - „Ni sunca ni miseca". Nakon raspada „Brižnog grila", bend od 2011. godine nastavlja u nešto drugačijem sastavu (Frane Marčelić, David Košta, Ivo Dorkin i Luka Dunatov), ne napuštajući koncept dijalektalnih tekstova u kombinaciji s akustičnom glazbom te primjesama psihodelije, folka i post-punka.

„Izdoli smo album ko Juda Isusa, pa ga morete kupiti po simboličkoj cijeni od 138 eura dok traje procesija i bušivanje križa, a za sve after toga jovite se u inboks i biće Van po sto kun", objavili su nedavno na svojoj profil stranici.

Album je objavljen u izdanju "Slušaj najglasnije" Zdenka Franjića, cijena je (nakon što je Veliki tjedan prošao) 100 kuna, a za info kako preuzeti cd treba se javiti u inbox njihove Facebook stranice.

„Ni sunca ni miseca"
1. Sloboda 2. Križ sa zida, zid sa križa (Slabina) 3. Zlok (autor Nikola Dunatov) 4. Marangun 5. Ure 6. Jedon don 7. Mrzin more, kamen, maslinu... 8. Želin 9. Svih i svijega, sebe, mene 10. Bonaca 11. Kumarice 12. Križ sa zida, zid sa križa (Elektrokriž)


View on YouTube