U subotu, 24. ožujka, održana je, sad već druga zaredom, Bila noć Hajduka u Zadarskoj županiji u organizaciji DPH Obrovac i DPH Zadar. Među gostima su bili sadašnji djelatnici (član Nadzornog odbora Denis Kosor, pomoćnik sportskog direktora Saša Bjelanović, team manager „B" ekipe Roko Pezelj), igrač Toma Bašić, legendarni bivši igrači Hajduka Ivo Bego, Zlatko Vujović, Igor Tudor i Senijad Ibričić, predstavnici Grada Zadra te košarkaši KK Zadra Šime Špralja i Ive Ivanov.

Večera bogata hranom, pićem i veseljem otpočela je nakon uvodnih riječi predsjednika DPH Zadar Tomislava Dražića, predsjednika DPH Obrovac, Krešimira Gende i Denisa, a potpisani dres Hajduka je na poklon, od strane organizatora, primio dobri duh grada Zadra, Frane Ostojić. Na pozornici su također međusobno izmijenjeni pokloni od strane predstavnika Društava te od strane Hajdukove delegacije.

Na vrhuncu večeri je uz svečanu tortu upriličena i nagradna lutrija za sve prisutne od koje je dio prihoda već uplaćen u humanitarne svrhe za Lauru Dragaš, Bojana Krajnca i Petru Zrilić, dok ostatak ide za pomoć Socijalnoj samoposluzi u Zadru te Crvenom križu u Obrovcu. Uz ogroman broj nagrada, od šišanja, raznoraznih večera, opreme za mobilnu tehnologiju, ulaznica za muzeje i zaštićene spomenike prirode i slično, u glavnom bubnju nagrada su se naravno našli i potpisani Hajdukovi dresovi.

Uz taktove odličnog Ivice Sikirića i grupe DiLema, gosti su se odlično zabavljali do dugo u noć.