Nakon rasprodanih koncerata u zagrebačkom Domu Sportova i ljubljanskoj Areni Stožice aktualna turneja EverbluE Plavog orkestra nastavlja se ekskluzivnim koncertom u Zadru.

U petak, 20.04., regionalna turneja Everblue stiže u zadarski klub Arsenal, u kojem će u Plavi orkestar, nakon rasprodanih arena i sportskih dvorana, zadarskoj publici predstaviti najveće hitove iz svoje karijere. Obzirom da je kapacitet kluba ograničen, bit će ovo jedinstvena prigoda da se Plavce vidi u intimnijoj klupskoj atmosferi.

Kao i na ranijim koncertima na kojima su potvrdili status najveće koncertne atrakcije u regiji i u zadarskom Arsenalu uživat ćemo u u velikim hitovima poput „Suade", „Bolje biti pijan nego star", „Od rođendana do rođendana", „Lovac i košuta", pa himne generacije „Goodbye Teens" i mnogih mnogih drugih . Ulaznice će krenuti u prodaju od ponedjeljka, 19.ožujka, a kupiti ih možete putem sustava Ticketshop.

Stotine tisuća oduševljenih fanova koji su uživali u velikoj koncertnoj turneji „Everblue", još jedna su potvrda velikog glazbenog talenta ovih pop ikona pa je ovaj ekskluzivni zadarski klupski nastup u Arsenalu nešto što nikako ne smijete propustiti.

Cijene ulaznica:
- Parter - 110 kn
- Vip standard (uključen barski stol na galeriji) - 170 kn
- Vip premium (uključen stol uz ogradu na galeriji) - 230 kn
*nakon kupnje VIP ulaznica obavezna je rezervacija stola na [email protected] ili na 01 444 310