11. Festival vjenčanja okončan je modnom revijom vjenčanica i svečanih haljina, te koncertom Sandija Cenova, a iz Udruženja obrtnika izvijestili su kako je uspješno održana i humanitarna akcija "Nosi mi se bijela boja".

U organizaciji Lige protiv raka na Festivalskom doručku kroz promociju i degustaciju ponude izlagača slastičara i restorana (Ilirija d.d, TH Catering Turisthotel, Catering Gušti&Wedding restaurant Mirabilis, Angelus, Sala za vjenčanja Zara, Sala za vjenčanja Diamond, Sala za vjenčanja Divino, Fantazija, Mali princ torte i kolači, Tortica, Cabala, Redpoint), prikupljali su se dobrovoljni prilozi u svrhu kupnje aparata za zračenje Općoj bolnici Zadar. Humanitarna akcija trajala je cijeli dan u nedjelju, a iz Lige protiv raka javili su kako je prikupljen ukupan iznos od 3.034,05 kn, zbog čega zahvaljuju izlagačima koji su se potrudili i pripremili bogatu paletu svojih proizvoda, slastica i cateringa, kao i organizatoru i parneru Festivala vjenčanja, koji su im omogućili sudjelovanje.

Festival vjenčanja je svojom kvalitetom, sadržajem i ponudom ponovno privukao veliki broj posjetitelja. Festivalski izlagači su i ovu godinu kroz provedenu anketu od strane organizatora istakli izrazito zadovoljstvo održanim Festivalom (organizacijom, uređenošću prostora, sadržajem programa, posjećenošću, medijskim praćenjem itd.), uz isticanje želje za ponovnim sudjelovanjem na ovoj manifestaciji. Udruženje obrtnika Zadar zahvalilo je članovima Odbora za organizaciju Festivala vjenčanja na uloženom vremenu, trudu i idejama koje su iznijeli na sastancima za pripremu Festivala.