U maloj dvorani Hotela Kolovare 13. 2. s početkom u 19:00 h u sklopu Tjedna Braka održat će se predavanje "Bolji sex - još danas!"

Svake godine u 25 zemalja Svijeta od 7. do 14. 2. obilježava se Međunarodni tjedan braka (Marriage Week International) koji kroz razne aktivnosti i događanja promovira povećanje kvalitete bračnih odnosa. Udruga Fokus s inicijativom Hrvatskog tjedna braka započela je 2015., smatrajući da je potrebno osnažiti predanje braku te na taj način potaknuti promjene u društvu na svim razinama.

Tjedan braka potiče pojedince, udruge, tvrtke, vladine agencije, politička tijela, crkvene zajednice te sve ostale koji podržavaju iste ciljeve i vrijednosti da u tjednu od 7. do 14. veljače organiziraju jedan ili više događaja, od onih sasvim romantične prirode do onih edukativnih ili zabavnih.

I Zadar se, pod pokroviteljstvom Udruge Fokus, uključio u ovu hvalevrijednu inicijativu s predavanjem na temu "Bolji sex - još danas!" Gost predavač je Steve Green, diplomirani bračni savjetnik, ali i čovjek sa 20 godina staža u braku te otac četvero djece, koji će govoriti o zdravoj seksualnosti i kako poboljšati kvalitetu bračnog života.

- Pozivamo sve zainteresirane da u mjesecu ljubavi posebno obilježimo bračnu ljubav koja je temelj svakog zdravog društva. Ulaz na predavanje je slobodan, poručuju organizatori.