U drugi krug showa Tri, dva, jedan - kuhaj! odlazi samo 10 najboljih, a osam je mjesta još ostalo slobodno. Za njih će se „boriti" četiri nova natjecateljska para, među kojima dva zadarska, koje ćemo upoznati već u ponedjeljak, 5. veljače u 21:15 sati na RTL-u!

Ljiljana (56, Zadar, laboratorijska tehničarka) i Drago Draženović (67, Zadar, umirovljenik) - bračni par

Ljiljana i Drago u braku su sedam godina. Često kuhaju kod kuće, a najviše se raduju vikendima kada kuhaju za obitelj i prijatelje. Na njihovim se jelovnicima često može naći meso, ali i salate koje Ljiljana jako voli. Ideje za svoje jelovnike pronalaze na Internetu i u kuharicama, a Dragi je među najdražim kuharicama koje posjeduje, jedna stara iz Švicarske. Ovaj se bračni par, s jedne strane, pribojava nedostatku sata na setu, što bi im moglo stvoriti nervozu dok kuhaju, a s druge ih strane raduje susret s Tomislavom Špičekom. Žarko žele provjeriti je li Tomek isti kao i kada ga gledaju na televiziji.

Loreta Bačić (26, Zadar, PR i marketing specijalist) i Ivana Nemarić (32, Zadar, turistički tehničar) - prijateljice

Zabavne, entuzijastične, energične, ambiciozne s dobrim smislom za humor - to su Loreta i Ivana. Upoznale su se prije šest godina u blizini posla i od tada su nerazdvojne. Loreta smatra da je Ivana klasična djevica u horoskopu - fokusirani perfekcionist, dok je ona potpuna suprotnost te se zbog toga tako dobro slažu i nadopunjavaju. Vole internacionalnu kuhinju, pogotovo kuhinju Istočne Europe, a svakom stranom jelu uvijek dodaju malo dalmatinskog štiha. Obje su otkačene mlade mame, predane supruge i velike ljubiteljice pasa.