Nakon dvogodišnje pauze, vratio se Nimbus - glazbeni projekt kantautorice Maje Milin, Zagrepčanke sa zadarskom adresom čiji ste ugodan glas mogli slušati i u eteru Radija 057. 

Novi singl "Tko će znati" propituje društvene trendove i pojedince koji ih slijede. I dok se tema može učiniti teškom i turobnom, glazba i forma pjesme to nikako nisu. Kao i u prethodnim singlovima, "Sad kada znam", "Sve je poznato" feat. Darko Rundek i "Bijeg", Nimbus i ovaj put nagovješta da iza kiše dolazi sunce. Glazbu i tekst potpisuje Maja Milin, aranžman i produkciju Ivan Grancarić, a poznata fotografkinja Mare Milin zaslužna je za video spot u kojem se pojavljuje zadarska glumica Vjera Vidov

- Zbog rođenja djeteta, uzela sam dvije godine pauze. Sad je došlo vrijeme za nove stvari. Pjesma je nastala prošle godine, a inspirirala me misao da su ljudi danas većinom zarobljeni u obrascima ponašanja, odijevanja, svi moraju imati mišljenje o svemu, nose maske i igraju uloge, turobni su i sivi. Nedostaje nam povratak stvarima kakve one jesu u suštini; jednostavne. I ovaj je singl inspiriran crticama iz života, a na setu spota, dvorištu obiteljske kuće u Diklu, beskrajno smo se zabavile, rekla nam je Maja poznata i kao Kosa. 


View on YouTube

Nakon dugogodišnje glazbene karijere u bendovima Pea, Abrakha-dub-r i Ihthis, Maja je 2002. godine svoje tekstove, glazbu i glas odlučila uobličiti u projekt Nimbus. Od osnutka do danas, Nimbus je rastao kroz brojne suradnje s različitim glazbenicima i producentima. Maja sjedi na gomili emocija i od njih plete stihove koje oživljuje glazbom koja suptilno ulazi u uho - alter pop koji će vas osvojiti.

Pjesma je premijeru imala na Radiju 101 i Hrvatskom radiju 2. program, dok je video spot premijerno prikazao CMC i Music Box. 

Prisjetimo se i Majinih ranijih singlova: 


View on YouTube

 


View on YouTube

 


View on YouTube