Ivan Šarić, najpopularniji i najtraženiji komičar u Hrvatskoj, za čije nastupe se uvijek traži karta više, na svojoj nacionalnoj kazališno-dvoranskoj turneji dolazi u Zadar. Nastup zadarskog komičara zakazan je za 5. ožujka u HNK Zadar.

Ljubitelji humora doći će na svoje ovim nastupom komičara koji je prošle godine rasprodao dva nastupa u velikoj dvorani Vatroslava Lisinskog, gdje ga je gledalo čak 3.500 ljudi, a veliki interes izazvao je i u svom rodnom gradu, nastupajući u Arsenalu. Zahvaljujući Šarićevom britkom humoru na račun muško-ženskih odnosa, religije, povijesti, politike te opservacijskog i apstraktnog humora uklopljenog u svakodnevne događaje ljudi koji žive u Hrvatskoj, kazališta i velike dvorane sve do sredine sljedeće godine biti će najposjećenija mjesta dobre zabave.

S obzirom da je svojim talentom i humorom nedavno osvojio i susjedne zemlje, nastupajući zajedno sa svjetski poznatim komičarom Pablom Franciskom, kojega je po riječima publike, itekako nadmašio, nema sumnje da će ova turneja biti rasprodana u rekordnom roku.

Ne propustite nastup čovjeka koji je dokazao da je stand up komedija prerasla klubove i na velika vrata ušla u koncertne dvorane i kazališta.