Dječji zbor Libretići doživio je još jednu premijeru autorske skladbe pod nazivom PJESMA CVIJEĆA (I.Begović Habuš, D.Habuš/I.Begović Habuš, D. Habuš/Renato Babić, produkcija Ivan Grancarić) u produkciji zagrebačke Dječje televizije i Croatia filma, a namijenjenu predstojećoj Top listi Dječje televizije za 2018. godinu.

Pjesma je već osvojila i hvalevrijednu nagradu ZLATNA RIBICA na Malom Splitu u srpnju 2017. god.

Spot je sniman u studenom 2017. god. na zagrebačkom Gornjem gradu, a evo što o pjesmi kaže njihova umjetnička voditeljica Ivana:

"PJESMA CVIJEĆA jest jedna od onih pjesama koja nam se "dogodila" najlakše, odnosno koja na najbolji i najtočniji mogući način opisuje naš LIBRETO stav i emocije koje gajimo prema prijateljima i prijateljstvu, djeci, vjeri u njih i ljubavi kao ultimativnoj sili koja pokreće svijet i na čijim temeljima i u čijem duhu zaista možemo mijenjati taj isti svijet, odnosno konstantno ga činiti boljim, ljepšim, dobrodušnijim i pitomijim mjestom za život. Naša djeca u Zboru odgajaju se na način da si stalno međusobno iskazuju potporu, da budu brižna, obazriva i afirmativno nastrojena jedna prema drugima, da se vesele uspjesima svojih prijatelja kao da su njihovi vlastiti, a kada nešto i ne krene onako kako je zamišljeno da baš oni prvi budu ti koji će ponuditi zagrljaj ohrabrenja i utjehe, da se prihvaćaju i razumiju u svim svojim autentičnostima i različitostima i da tu činjenicu promatraju kao dar i blagoslov, da stvaraju i grade međusobnu mrežu prijateljstava koja će trajati i godinama nakon što odrastu, da se posjećuju i privatno, idu jedni drugima na rođendane, "prespavance".... Jer, "na kraju dana", naš krajnji rezultat jest u našim učionicama vidjeti sretnu, zadovoljnu i samopouzdanu djecu, male timske igrače koji zaista i žive onu poznatu Arsenovu rečenicu "Kad se male ruke slože....".
To je najveća nagrada koju nam naši učenici zapravo svakodnevno uručuju, stoga je naša "polica s nagradama" - već prepuna!

PJESMA CVIJEĆA naći će se, zajedno s pjesmom MOJ TATA VOLI ROCK AND ROLL, na Top listi Dječje televizije za 2018. god. i jako smo ponosni na obje pjesme, kao i na sve suradnike koji su vrijedno radili na njima - na Renata Babića, Ivana Grancarića, Marijanu Jerić... 

Naravno, tu je neizostavna Dječja televizija s kojom smo ostvarili svoja prva video pojavljivanja diljem zemlje, osvojili svoje prve i izuzetno drage nagrade i zahvaljujući kojima danas čitava zemlja koja prati ono što mi radimo zna tko su Libretići i upoznata je s našim radom. Čak imamo i jedan svoj fun club, za što smo tek nedavno saznali. Izuzetno smo im zahvalni na toj nevjerojatnoj platformi!

Ono što mi možemo obećati svojoj djeci i svima ostalima koji prate, vole i podržavaju naš rad jest da ćemo se u budućnosti truditi biti samo još bolji, kvalitetniji i inovativniji u svom radu i da ćemo koncertno biti izuzetno aktivni. Mi već znamo što ćemo raditi godinu dana unaprijed, ali ne bi bilo zanimljivo da Vam sve sada otkrijemo... Reći ću samo ovo - mnoge će Vas stvari sigurno veoma iznenaditi jer uopće nisu tipične za dječju glazbu, barem ne na našim prostorima, a tim suradnika će biti na izuzetno zavidnom nivou ", entuzijastično i s velikim veseljem zaključuje Ivana.