Glazbeni studio LIBRETO je, ovoga puta u suradnji sa Zazu dječjom igraonicom, odlučio napraviti predbožićni party za sve svoje male i velike pjevače, uz njih na sceni i njima na čast, za sve ono što su napravili i postigli tijekom čitavog prvog polugodišta 2017./18. god. 

Veliki disco party, kojemu će prethoditi prigodni glazbeni božićni program, a izvest će ga sve tri skupine Dječjeg zbora LIBRETICI - NAJMLAĐA, SREDNJA I STARIJA, pjevači SOLISTI te Zazu Show Dance, s kojima će LIBRETO ovoga puta ujediniti kreativne i stvaralačke snage, održat će se u subotu, 23. - eg prosinca u Biogradu, u prostoru Zazu dječje igraonice u Bure centru, s početkom u 17:00h. 

LIBRETIĆI će tom prigodom ispromovirati i svoj najnoviji hit za kojega su snimili i televizijski spot na zagrebačkom Gornjem gradu u produkciji Dječje tv i Croatia filma - onaj za skladbu SANJAJTE.  

- Svakako ne propustite doći, podržati i sudjelovati u ovom veselom, dinamičnom i interaktivnom koncertu te i sami uz LIBRETICE I ZAZUIĆE uživati, zapjevati i zaplesati uz svoje omiljene božićne stihove i taktove pjesama, u sjajnom društvu i predivnom ambijentu Igraonice. Još jednom ponavljamo: subota, 23. prosinac, Zazu dječja igraonica, Bure centar, Biograd. Vidimo se tamo u što većem broju, a fantastičan je provod već unaprijed - zagarantiran!, pozivaju iz Libreta.