Humanitarna organizacija Zajednica Susret i Grad Zadar, u utorak , 5. prosinca, u 19,30 sati organiziraju humanitarni koncert u dvorani Jazine u povodu Mjeseca borbe protiv ovisnosti.

Pod geslom „Mladi za mlade" nastupaju natjecatelji popularnog glazbenog pjevačkog showa The Voice - Dino Petrić i Mateja Božić Angie.

Koncert pod nazivom „ Živote, dobar ti dan!" namijenjen je srednjoškolcima, a njime se želi skrenuti pozornost na rastuću problematiku svih oblika ovisnosti među mladima. Prihod ostvaren prodajom donacijskih kupona po cijeni od simboličnih 20 kuna bit će usmjeren na Zajednicu Susret - prvu terapijsku zajednicu u Republici Hrvatskoj i jugoistočnoj Europi za probleme ovisnosti, a povodom obilježavanja njezine 25. godišnjice rada. Jubilej Zajednice Susret obilježava se tijekom cijele godine pod pokroviteljstvom predsjednice RH Kolinde Grabar Kitarović.

Humanitarna akcija usmjerene na koncerte za srednjoškolce nastavit će se u svim većim gradovima u Hrvatskoj, a sav prihod od donacijskih ulaznica namijenjen je za obnovu dvaju terapijskih centara Zajednice Susret - Ciste Velike kraj Splita i Ivanovca kod Okučana.
Akciju podupiru Ministarstvo znanosti i obrazovanja i Agencije za obrazovanje.