Pod motom „ Živote, dobar ti dan!" Zajednica Susret organizira niz popularnih, a cijenom pristupačnih koncerata (20 kuna), za mladež srednjoškolskog uzrasta (potencijalno i viši razredi OŠ) u svim većim gradovima RH (33 grada), kojima se na masovan način želi skrenuti pozornost na rastuću problematiku svih oblika ovisnosti među mladima, a čiji prihodi će se usmjeriti na Zajednicu Susret - prvu terapijsku zajednicu u Republici Hrvatskoj i Jugoistočnoj Europi za probleme ovisnosti- a povodom obilježavanja njene 25-godišnjice rada. 

Koncert u Zadru održat će se 5. prosinca u dvorani Jazine od 19,30 do 21,00 sati. Nastupaju Dino Petrić i Mateja Božić Angie i gosti (iz redova najboljih natjecatelja showa te već proslavljene zvijezde estrade)

Jubilej Zajednice Susret obilježava se tijekom cijele godine pod pokroviteljstvom predsjednice RH. Kolinde Grabar Kitarović.

Prilozi s koncerata u potpunosti (izuzev obveznih troškova) će biti usmjereni na obnovu prvih terapijskih centara, te na podizanje kvalitete rada i života u njima.

- Iako smo orijentirani na srednjoškolski uzrast i prodaju karata u školama, važno je putem medija razglasiti da će se karte prodavati i na dan koncerta ispred dvorane Jazine tako da se odazvati mogu i svi drugi zainteresirani među kojima vjerojatno ima mnoštvo „fanova" Dina & Angie, poručuju iz Zajednice.