HNK Zadar 15. studenoga s početkom u 20 sati stiže nova hit predstava jednog od naših najpoznatijih glumaca i televizijske zvijezde Tarika Filipovića - „ĆIRO", o životu Miroslava Ćire Blaževića.

U središtu pažnje cjelokupne predstave je naša jedinstvena nogometna ikona, Ćiro Blažević, koja uz svoje ime veže više asocijacija i anegdota nego bilo koja druga urbana legenda. Ličnost Ćire Blaževića inspirirala je Tarika Filipovića da publici, nakon dugogodišnjeg prijateljstva s njim, da uvid u svoj doživljaj ovog duhovitog, osebujnog i neponovljivog nogometnog trenera svih trenera, kako su ga prozvali na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj 1998. Njegove se rečenice citiraju, njegovo slavno "sine moj" dalo mu je neizbrisiv osobni pečat, kao i njegova neposrednost, ali i ekscentričnost.

Odmah s prvim izvedbama „Ćire" početkom ožujka od kada predstava igra, i već obilazi brojne gradove u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini, predstava „Ćiro" osvojila je srca publike na prvu loptu, a Tarik Filipović u njoj zaista briljira. Osim glumački i redateljski, Tarik Filipović predstavu potpisuje i scenografski te je, zajedno s Miroslavom Ćirom Blaževićem, sudjelovao i u odabiru glazbe.

Ulaznice po cijeni od 80 i 70 kuna su u u prodaji na blagajni HNK Zadar- radnim danom od 11 do 13 sati te od 18 do 20 sati, subotom od 11 do 13 sati.