Pjesma "Prodane duše" spojila je Alena Nižetića i grupu Banana. Pjesma će se naći na albumu dueta grupe Banana i na novom albumu Alena Nižetića koji će izaći do kraja godine.

Glazbu i aranžman potpisuje Marin Seko, a tekst Gordana Seko. Za miks i mastering je bio zadužen Ante - Toni Lasan, a spot i režiju spot potpisuju Ivica Pavlović iz Foto - Studio Logos i Gordana Seko.

- Pjesma je nastala negdje pred sam početak ljeta. Kad sam pročitao tekst koji je napisala Gordana, vrlo brzo se dogodila i glazba. Shvatili smo da nam za ovu pjesmu treba muški vokal koji je topao, zvonak, svjetlije boje, ali dovoljno jak i snažan da prenese emociju teksta i glazbe. Nismo se puno dvoumili, Alen je bio prva i zadnja opcija. Nazvali smo ga, poslali pjesmu i čim je ljeto završilo počeli sa snimanjem. Pjesma zvuči upravo onako kako je i zamišljeno - snažno, moćno, s puno emocije. Svi skupa smo bili jako zadovoljni finalnim proizvodom pa smo odlučili snimiti i videospot - rekao je Marin Seko iz grupe Banana.

- Grupu Banana poznajem već dugi niz godina, kada su mi rekli da rade na albumu dueta i poslali pjesmu, naravno da sam odmah pristao i bio počašćen biti dio tog projekta. Pjesma mi se odmah na prvu svidjela, a kad smo krenuli u realizaciju, shvatili smo da nam se glasovi savršeno slažu. Marin Seko je napravio odličan aranžman, a zajedno sa Lasanom i odličnu produkciju. Nismo baš htjeli gubiti vrijeme, pa smo se odlučili odmah snimiti i spot u okolici Zadra. Ova pjesma će se naći i na mom novom albumu koji će izaći do kraja ove godine. Jako mi je drago što je došlo do ove suradnje, ekipa je fenomenalna, nadam se da će ova pjesma doista osvojiti srca mnogih naših slušatelja jer mi snažno vjerujemo u nju, rekao je Nižetić.

Grupa Banana marljivo radi na svom novom albumu dueta na kojem će se nalaziti poznata imena zabavnih izvođača kao što su Dražen Zečić, Mate Bulić, Minea, Alen Nižetić, Mladen Grdović, slovenski pjevač Werner i drugi.


View on YouTube