Nema sumnje da će se zagrebačka Arena početkom studenog ove godine »dići na noge« uz zvukove novog studijskog albuma Bryana Adamsa Get Up, ali i uz brojne stare hitove kao što su Run to You, Here I Am ili pak Summer of 69. 

U glazbenom opusu Bryana Adamsa brojke su više nego bitne; preko 35 godina karijere, gotovo 100 milijuna prodanih albuma diljem svijeta, broj jedan na top ljestvicama u preko 40 zemalja svijeta, osobito s pjesmom (Everything I Do) I Do It for You koja se kao broj jedan na britanskoj top ljestvici zadržala čak 16 tjedana! Svakako moramo spomenuti brojne nominacije i nagrade među kojima su najprestižnije Grammy i Juno nagrade. Primljen je u kanadski Music Hall Of Fame, a svoju zvijezdu ima na kanadskom i hollywoodskom Walk of Fame. Osim statusa jednog od najprodavanijih umjetnika svih vremena, Adams krije još mnoge talente - kantautora, producenta, fotografa...
Njegov najnoviji album Get Up producirao je glasoviti frontmen grupe Electric Light Orchestra (ELO) Jeff Lynne na kojem se nalazi trinaest pjesama - devet potpuno novih studijskih pjesama te četiri akustične verzije u kojima je naglašena jedinstvenost vokala Bryana Adamsa.. Najavni singl Brand New Day bržeg je ili up-tempa isto kao i pjesme You Belong To Me ili Thunderbolt, a zastupljene su i mnogo laganije pjesme poput Don t Even Try i We Did It All.

Vaše ulaznice možete kupiti u sustavu Eventima po cijenama od: 299 / 349 / 399 / 750 kn

O BRYAN ADAMSU:

Rođen u Kinstonu (Kanada), 5. 11. 1959. godine, a roditelji su mu bili engleski imigranti. Već u dobi od 12 godina Bryan i njegov mlađi brat Bruce živjeli su po cijeloj Europi. Seleći se od mjesta do mjesta već se kao dijete pripremio za svoje glazbene turneje. Već u dobi od 16 godina odlučio je napustiti školu i naći posao u glazbenoj industriji. Postao je gitarist u bendu zvanom »Shock«. Nakon što grupa nije mogla naći pjevača, Bryan je predložio sebe za tu ulogu. Ostalo je povijest!