Jeremiah"s bend, sastav čiji su članovi iz Zadra i Sv. Filip i Jakova, pobjednici su natjecanja 9. Croatian Blues Challenge, što se ovog vikenda održao u Jiggy baru u Zagrebu.

- Ovom pobjedom smo ostvarili pravo sudjelovanja na Međunarodnom Blues Challengu u Memphisu, SAD-u u siječnju, 2018. Također, sudjelovat ćemo na Europskom Blues Challengeu 2020., za koje ćemo mjesto održavanja saznati na proljeće, najavili su iz benda.

U konkurenciji od pet finalista odsvirali su pet autorskih pjesama koje ne spadaju u klasičan blues, već kako to vole nazvati, progressive blues. Pjesme će se moći uskoro poslušati i na albumu imena "Time to Rob" koji će sadržavati sedam pjesama. Datum i mjesto promocije albuma kao i izlaska spota za pjesmu "Monkey" će objaviti uskoro, a do tada ih je moguće pratiti na Facebook stranici i Instagramu.

Skupinu groove entuzijasta, aka Jeremiah"s, od 2011. godine drži isto poslanje: dubok upliv u blues mantru; ukrašenu funkom i ojačanu rockom. Od početnog instrumentalnog filipjanskog trojca (Sv. Filip i Jakov) - bubnjara Jeremije Eškinje, basista Luke Ćetkovića i gitarista Roka Vodopije poduplali su se za zadarske snage- usnoharmonikaša Franu Škaru i vokalisticu Mirtu Juran te filipjanca Antu Brzića, vokalista i trubača.

Nastupajući po lokalima i festivalima dalmatinske regije razvijaju svoj zvuk kojeg u ožujku i travnju 2017. zapisuju na prvom albumu u fotogeničnom i akustičnom filipjanskom kazalištu.
Zvuk albuma koji broji sedam autorskih pjesama je ostao autentičan zbog energije zajedničkog i analognog snimanja.