Omiljeno mjesto svih Zadrana- Ilirijin Arsenal nastavlja sa zimskim zabavnim programom.  

Zimski program u kultnom zadarskom prostoru u kojem svi žele biti, posebno na tradicionalnim koncertnim pričama za Božić i Uskrs, i ove godine nudi brojne glazbene poslastice.

Arsenal svakako postaje nezaobilazna destinacija i 24.11.2017., kada u Arsenal po prvi put dolazi pjevač neprikosnovenog talenta i zavidnih vokalnih sposobnosti omiljen među svim generacijama, a posebno među ženama- Tony Cetinski. Koncert je najavljen u 22.30h, a ulaz se otvara od 21.00h.

Publika će moći uživati u omiljenim starim hitovima poput: "23. Prosinac", "Blago onom tko te ima", "Ako to se zove ljubav", "Umirem 100 puta dnevno", "Kad žena zavoli", "Ja sam zaljubljen", "Tebe ne bih mijenjao", ali i u novim velikim hitovima kao što su "Krik" te "Mjesečar", „Laku noć".

Tony svakim novim koncertom želi svojoj publici pružiti nešto najbolje do tada te prenijeti pozitivnu energiju koju osjeća, a upravo takva atmosfera čeka sve Zadrane na koncertu godine u Ilirijinom Arsenalu.

Arsenalov zimski ugođaj, Tonijev vokal i energija zadarske publike u predivnom interijeru - garantirana noć za pamćenje!

Naš najpopularniji pjevač u regiji već je osvojio brojne fanove svojom spontanošću i pozitivnom energijom koje, vjerujemo, neće nedostajati ni u Arsenalu stoga dođite, zabavite se i budite dio ovog koncerata za pamćenje!

Sve informacije o cijeni karata i početku prodaje pratite na www.arsenalzadar.com