Za početak i otvorenje sezone jesen/zima 2017. u prostoriju udruge Vlajter-ego Benkovac dolazi originalna i jedinstvena Obrana i zaštita od gluposti - Bloger Krule!

- U nedilju 22.11.2017. u 19:00 sati otvaramo vrata i puštamo čovika da divani o društvu, prirodi, aktualnostima, tradiciji, gluposti itd. Na internetu poznatiji kao Bloger Krule, pravog imena Jadranko Hodak dolazi iz britke i ironične Like. Po struci profesionalni građevinar, bavi se pisanjem, radi satirične show programe i razveseljava ljude gdje god stigne! U našu Prostoriju stiže u pravo vrime kad nam je taman zafalilo sadržaja, a aktualnosti iz svijeta gluposti se nagomilavaju. Pozivamo sve ljude koji vole satiru, ironiju, humor, slobodnog duha i duga - haha da nam dođu i ugodno popune Prostoriju, kažu iz Udruge.
Dolazak je u svom stilu najavio i sam Krule.

- U nedjelju 22.10. vidimo se u Benkovcu... u prostorijama udruge Vlajter-ego koja promiče kulturu. Ja vako nekulturan promičem kulturu. Ova država mora propast. Zato... budite i vi dio propadanja države, dođite na turu zajebancije točno u 19 sati... upad džaba. Adresa udruge napisana je u događaju kojeg dijelim... ni ja ne znam gdje su, navigacija majka, nema druge.