Jesenski i zimski program u Arsenalu počinje sa atraktivnom hit komedijom „Pomahnitali" koja u nedjelju 22.10. s početkom u 20.00h dolazi u Ilirijin Arsenal. 

Predstava posvećena ovisnicima facebooka, instagrama, twitera, kao i drugim žrtvama selfi kulture i ostalih oblika virtualnih vrijednosti.

Ova komedija se bavi se ljudima koji su postali opsednuti formom, statusnim simbolima, brendovima. U toj apsurdnoj i sumanutoj trci , koja za cilj ima uspjeh (ma šta to značilo!) potpuno gube kompas. U svakoj od scena protagonisti završe sa nervnim slomom zbog nekih sitnih trivijalnih problema koji im remete "savršenu" formu. Dane okončavaju tako što, umorni od borbe gužve, svađa, sa osećanjem nezadovoljstva i izopćenosti, za utjehu okače selfi na kome sve blista baš kako treba-savršeno!

Ne propustite osigurati ulaznice online putem sustava CROATIA TICKETS po cijeni od 70 kuna. Ulaznice su dostupne i Aquarius agenciji kod mosta, te na dan predstave na ulazu Arsenala od 19.00h. Broj ulaznica je ograničen. Rezervacije na mobitel 095 527 1852.

057info dijeli 1x2 ulaznice! Nagradnu igru potražite na linku