Bliži se finale najstarijeg izbora ljepote kako u Hrvatskoj, tako i u svijetu. Direkcija Miss Hrvatske predstavila je ovogodišnje finalistice koje će se boriti za titulu najljepše. Djevojke su završile s pripremama u Hotelu Slavonija u Vinkovcima. Izabrane su tri superfinalistice koje se direktno plasiraju u finalnu večer, a to su Tea Mlinarić, Ivana Grgurević i Paula Hublin.

Ilirija d.d. kao glavni sponzor djevojke će ugostiti 23. rujna u Biogradu u Moru, u hotelima Ilirije Resorta, smještenim u samom centru gradske jezgre, gdje ih očekuje uvježbavanje koreografije i scene, ali i prednatjecanja kategorije Multimedija, koja će pobjednicu plasirati u superfinale.

Finalna večer održat će se u Ilirijinom event prostoru Arsenalu, u Zadru, 26. rujna 2017. godine s početkom u 20 sati.

Djevojke će predstaviti najnovije kolekcije dizajnera Marine Lacković- Larie, Ivane Jurić, AXA Moda by Božica Juraković, Lamarpe, Galko, JO JO nakit, Chantal, Hὄgl cipele, Royall Coton i Borovo. Glavni dizajner večeri bit će Iggy Popović koji je u suradnji Direkcije Miss Hrvatske i Kutjeva d.d. napravio humanitarni projekt „Njegujmo život" za udrugu Debra.

Završni dio projekta održat će se u multifunkcionalnom prostoru Arsenala gdje će buduća Miss Hrvatske predstaviti svoj humanitarni projekt pod nazivom „ Beauty whit a Purpose „ s udrugom Debra.