Bliži se finale najstarijeg izbora ljepote Miss Hrvatske, a Direkcija izbora predstavila je ovogodišnje finalistice koje će se boriti za titulu najljepše. Djevojke iz cijele Hrvatske su završile nedugo sa pripremama u hotelu Slavonija u Vinkovcima te se uskoro ponovno okupljaju kada će karavana ljepote u Biogradu na Moru nastaviti sa pripremama za veliko finale Miss Hrvatske.

Tijekom priprema u Slavoniji djevojke su se natjecale u kategorijama Talent, Intervju, Top Model i Sport kada su osvajale prve bodove koje ih plasiraju u superfinalistice, a prve tri su Tea Mlinarić, Ivana Grgurević i Paula Hublin.

Finalistice Miss Hrvatske će od 23. rujna boraviti u hotelu Ilirija u Biogradu na Moru, gdje ih očekuje uvježbavanje koreografije i scene, ali i očekuje se pobjednica prednatjecanja kategorije Multimedija, koja će djevojku plasirati u superfinale.

Finalna večer održat će se u prostoru Arsenala u Zadru, a djevojke će predstaviti najnovije kolekcije dizajnera Marine Lacković-Larie, Ivane Jurić, AXA Moda by Božica Juraković, Lamarpe, Galko, JO JO nakit, Chantal, Hὄgl cipele, Royal Cotton i Borovo.

Glavni dizajner večeri bit će Iggy Popović koji je u suradnji Direkcije Miss Hrvatske i Kutjeva d.d. napravio humanitarni projekt "Njegujmo život" za udrugu Debra.

Završni dio projekta održat će se u event prostorijama Arsenala, gdje će buduća Miss Hrvatske predstaviti svoj humanitarni projekt pod nazivom "Beauty with a Purpose" s udrugom Debra.