Započela je nova školska godina kad brojne školarce očekuje mnoštvo novih izazova. Ništa manje uzbudljivo nije ni njihovim roditeljima, bakama i djedovima koje zasigurno prožimaju osjećaji uzbuđenja i ponosa. Zato je ova Super subota u Supernova centru Zadar posvećena novoj školskog godini uz zabavan program „Povratak u školu". Proslavimo zajedno nove školske početke ove subote, 9. rujna s početkom u 17 sati.

Sve školarce i njihove roditelje, ove subote u Supernova centru Zadar očekuje zabavan, ali i edukativan program. Dođite i naučite kako se pravilno ponašati u prometu uz profesionalno vodstvo policijskog službenika u sklopu Male škole prometa. Školarci će usvojiti korisna znanja u različitim ulogama kao pješaci, vozači ili kao sami policajci. Tu je i posebna kreativna radionica u sklopu koje će se održati kviz znanja gdje će školarci usvojiti sva važna pravila ponašanja u prometu.

Zato dragi roditelji, povedite svoju djecu u subotu, 9. rujna, te pored brojnih pogodnosti u sklopu Super subote uživajte i u zajedničkom druženju!

Više informacija o svim popustima koji Vas očekuju, kao i program „Povratak u školu" pronađite ovdje ili na Facebook stranici.

Pripremite se za nove školske izazove uz Supernova centar Zadar!
Vidimo se 9. rujna!