Na Trgu dr. Franje Tuđmana u Bibinjama održana je filmska večer povodom otvorenja Ljetnog kina u Bibinjama.

Zadovoljna publika u utorak je imala priliku pogledati cjelovečernji igrani film "Sve najbolje", poznate hrvatske redateljice Snježane Tribuson. Svi su uživali u romantičnoj komediji koju simbolizira potraga glavnih junaka za ljubavlju.

Druga projekcija filmske večeri zabavila je u srijedu najmlađe godine pustolovinama likova popularnog animiranog filma "ZooTropola".

- Otvorenje Ljetnog kina u Bibinjama izvrsno je prihvaćeno, Turistička zajednica općine Bibinje u suradnji sa Općinom Bibinje i komunalnim poduzećem Bibinjac d.o.o. koji pomažu u realizaciji projekta i dalje će se truditi prikazivati svojim mještanima kao i svim zainteresiranim posjetiteljima najbolje prezentacije današnje kinematografije kao i ostale video projekcije. Ovo je tek početak, imamo još mnogo iznenađenja koja ćemo realizirati u sklopu ovog projekta. Ljetno kino u Bibinjama samo je jedan od projekata na kojima ćemo marljivo raditi kako bi Bibinje učinili prepoznatljivom destinacijom koja svojom bogatom tradicijom i šarmom osvaja mnogobrojne posjetitelje, izjavio je direktor Turističke zajednice općine Bibinje, Jure Fuzul.