Mlada generacija regionalnih kantautora nikada nije bila bogatija i zrelija. Jedan od onih koji velikim koracima ide prema vrhu scene, svakako je i Jure Brkljača. Mladić kojeg je šira javnost upoznala tijekom finala showa The Voice, djelić svog iznimnog talenta pokazao nam je singlom Druga strana, a novom pjesmom udario je novi pečat na svoj kako glazbeni tako i kantautorski rad.

"Pristani na sve" skladba sigurno će dodatno povećati ionako respektabilnu brojku Jurinih obožavatelje, posebno obožavateljica. Sve njegove pjesme iskrene su priče inspirirane osobnim životom i proživljenim situacijama, ali i najbolji pokazatelj osobnog stvaralačkog stila.

- Nova balada nastavlja glazbenu priču započetu singlom "Druga strana", otkrio nam je Jure, koji potpisuje glazbu i tekst.

- Pristani na sve pjesma je kojom se najviše ponosim od svih koje sam napisao, ima veliko značenje, a nastala je doslovno iz jednog messenger razgovora. Skladba nastavlja temu prethodne moje pjesme. Aranžman i produkciju radio je mladi talentirani producent Mihael Blum s kojim najavljujem buduću suradnju. Miroslav Rus prepoznao je moj autorski rad, doveo me u svoj tim i dao mi uvjete, te radnu atmosferu koju sam najviše i trebao, istaknuo je Jure.

Dok čekamo video spot koji je u pripremi, Pristani na sve poslušajte na YouTube kanalu Hit Recordsa.


View on YouTube