Legende hrvatske dance scene Kuzma & Shaka Zulu rasplesali su brojne posjetitelje koje su na zadarsku rivu privukli vrhunski zabavni program i odlična gastro ponuda Taste and Travel festivala. Splitski dvojac dobro poznat po energičnim nastupima i ljetnim hitovima, Zadrane i njihove goste osvojio je izvedbama pjesama Ruke gore, U mojoj ulici i Majstori s mora te jedinstveni ljetni plesni podij tik uz more, ispunio do posljednjeg mjesta. Spoj dobre glazbe i domaćih delicija pokazao se kao pun pogodak, a u vrhunskom festivalskom konceptu posjetitelji će uživati i narednih dana.

Zabavni program Taste and Travel festivala nastavlja se večeras na zadarskoj rivi, gdje će uz više od 50 vrsta domaćih piva u ponudi Craft Beer festivala, posjetitelji uživati u koncertu grupe Vatra. Virovitički rock bend Vatra čije megapopularne hitove poput onog Tango, Tremolo, Gorim i drugih s nestrpljenjem očekuju Zadrani i njihovi gosti, u Zadru će po prvi put uživo izvesti novu pjesmu Sekvoje, te s omiljenom publikom proslaviti 18 uspješnih godina.

Uz zanimljivi zabavni program, nikako ne smijete propustiti Sajam proizvoda hrvatskog sela koji se održava do 30. kolovoza. Više od 40 poljoprivrednih gospodarstava i malih obrtnika iz svih dijelova Hrvatske u narednim danima na zadarskom Forumu predstavljaju proizvode svog vrijednog rada. Izložbeni štandovi s delicijama poput burgera od tune, domaćih kobasica, slavonskog kulena, domaćeg meda i rakije, specijaliteta iznenađenja te unikatne rukotvorine i suveniri nezaobilazno su mjesto ovog ljeta.