ZADAR - Sinoć na Đilu održan je koncert Pet Shop Boysa, koji sigurno neće ostati zapamćen kao najveći glazbeni doživljaj Jazine Open Air, projekta kojeg provodi TZ Grada u suradnji s agencijama.
Prostor Đila sinoć nije popunjen onako koliko su organizatori uz svu medijsku pompu očekivali.
Nezahvalno je govoriti koliko ih je bilo na Đilu, ali je uočljivo dio publike pratio koncert uz ogradu iz Parka i to besplatno.
Ono što su svi vidjeli bilo je spektakularno - laserski show i drugi vizualni efekti koji idu uz nastup te britanske elektro pop grupe. Zvuk je bio fantastičan ali mogao je biti jači. Dobri poznavatelji glazbene produkcije pitaju se je li se štedjelo na razglasu jer su očekivali da ih zvuk, koji je bio besprijekoran, ponese svojom snagom.

Domaća publika, u kojoj je bio priličan broj onih koji generacijski pripadaju 80-tim ali i njihove djece, bila je zadovoljna izborom hitova, osobito pred kraj. Koncert je trajao sat i 45 minuta s dva bisa. Bilo je očekivano, nisu nas razočarali, kazali su poklonici Pet Shop Boysa, uživajući u dobroj atmosferi vrhunske  produkcije tog koncerta zadarskog ljeta.