Iz i Turističke zajednice Privlaka posali su nam vijest da je sinoć na Popovoj vlaci održana fešta na kojoj je predstavljeno sve domaće i autohtono.

Naši stari običaji je manifestacija koja se od održala treću godinu za redom. Na manifestaciji je prisustvovalo nekoliko tisuća ljudi.

Članice KUD-a Privlaka su spremale razna tradicijska jela, te prezentirale stare privlačke običaje (pletenje sa vunom, heklanje i sl.).Na manifestaciji su bili izloženi i ručni radovi. Privlaka je kroz prošlost i sadašnjost poznata kroz lov, te su se spremali lovački specijaliteti. Osim lovačkih jela spremali su se i riblji specijaliteti: hobotnica, dagnje, lignje na žaru. Bilo je i domaćeg kruha ispod peke, fritula i sl. Na manifestaciji je nastupila klapa LEUT, KUD Privlaka, KUD Radovin, privlačka školska skupina u tradicijskim nošnjama 2. razreda O.Š. Privlaka pod voditeljstvom učiteljice Zorane Malvoni, a gost večeri na manifestaciji bio je Boris Ćiro Gašparac.

Organizatori manifestacije: TZ Općine Privlaka, Općina Privlaka, KUD Privlaka, a voditelj večeri je bio Ivica Dundović. Pokrovitelj ove manifestacije je TZ Zadarske županije.