Pod sloganom "Budite naši gosti kad vam dosadi pizza cut bosti", Benkovačko kulturno ljeto nastavlja donositi pregršt kulturno-zabavnih događanja!

Program je počeo još krajem svibnja, a trajat će sve do rujna. Ono po čemu se Benkovačko kulturno ljeto razlikuje od ostalih manifestacija u okruženju je zasigurno cijeli niz originalnih događanja koji naglasak stavljaju na tradiciju i bogatu baštinu našeg kraja. Kako i sami vole isticati upravo ovdje svaki posjetitelj može doživjeti iskonski dašak Dalmacije, ono što je potrebno za cjeloviti doživljaj prostora u kojem se boravi kao gost.

Benkovac je i ovaj put pokazao da se i s malo sredstava, ali s puno želje i volje može složiti itekako atraktivan program koji iz godine u godinu privlači sve veći broj posjetitelja iz okruženja koji žele vidjeti nešto novo i drugačije, autohtone vrijednosti koje nekad pod utjecajem masovnog turizma padaju u drugi plan.

Program Benkovačkog kulturnog ljeta pogledajte u nastavku, a više informacija potražite na stranici Turističke zajednice Grada Benkovca.