Turisthotelov hostel hostel Forum u petak s građanima slavi svoj peti rođendan na Forumu.

Od kada je otvoren, hostel Forum nesvakidašnjim konceptom i neobičnim dizajnom osigurao je zavidan ugled među "backpackerima" iz čitavog svijeta te se okitio mnogim nagradama turističke struke, ali i one arhitektonske.

Spektakularni peti rođendan ekipa iz hostela proslavit će velikim koncertom kultnih Kojota, "headlinerima" raznih festivala ovog ljeta u Hrvatskoj, pa i šire. Iako nema svoj „pravi" festival, Zadar je uz šibenski Regius festival, jedina lokacija u Dalmaciji ovog ljeta na kojoj će Kojoti nastupiti na svojoj mini turneji Hrvatskom.

Rock n roll manijaci - Kojoti, koje je utemeljio bivši član Majki Davor Viduka 1992. godine zadnji su put prije nego se bend raspao 2000. godine svirali upravo u Zadru. Nakon furioznog povratničkog nastupa na festivalu Brijačnica u siječnju ove godine krenuli su na turneju od 20tak koncerata paralelno sa radom na novom albumu. Jedna od "postaja" je i ovaj nastup u Zadru.
Kojoti nastupaju u staroj postavi (Davor Viduka gitara, Alen Marin vokal, Banja Marin bas, Bobo Gruičić bibnjevi) pojačani sa dvoje novih članova - Dan (Majke) na klavijaturama i ritam gitari te Djeke (Disciplina kičme) na usnoj harmonici.

I na kraju samo pozivnica od srca: petak 28.7., u 22 h na Forumu vas čekaju Boutique Hostel Forum i Kojoti. Garantirano dobra svirka uz naravno - besplatan upad. U bodule ili vlaje možete i u subotu ujutro, poručili su iz uprave hostela Forum.