"Iako smo samostalno nastupili u svim većim dvoranama u Hrvatskoj, pa čak i u Americi, Kanadi i Australiji, mislim da će baš ovaj koncert staviti , kako se kaže, točku na i u našoj karijeri, jer u Hrvatskoj nema nešto veće, ne može se tek tako doći i nastupiti u taj prostor", najavio je na službenom blogu nastup zakazan za 4. kolovoza član Intrada Edi Bučić .

Pulska Arena je, ističe, najprestižniji koncertni prostor u Hrvatskoj u kojem će nastupiti, i u kojem su nastupili mnogi veliki svjetski pjevači, zborovi... pa evo i Intrade.

- Zato je pred nama je veliki posao. Uzbuđenje je veliko, kao i odgovornost, posebice jer će se koncert izravno prenositi na televiziji, pa nemate pravo na pogrešku. Probe su počele, vježba se, koliko se može, jer vrućine su i česti nastupi, ali bit će to super, obećajemo, poručuje Bučić.

Intrade su nedavno nastupile na Splitskom festivalu s novom pjesmom "Ti, samo si ti". Autor pjesme je Vinko Barčot s kojim Tomislav i klapa imaju odličnu suradnju i cijeli niz hitova - "Zalutali pogled", "Ne mogu te prestat jubit", "Lipe oči" i "Samo za tebe".

Do pulskog koncerta Intrade će još obići Vir (15. 7.), Kolan (16. 7.), Bibinje (21. 7.), Mošćeničku dragu, Velu Luku i Korčulu. Na području Zadarske županije u kolovzu imaju zakazan koncert i u Sukošanu (13. 8.).


View on YouTube