Na 27. Međunarodnom dječjem festivalu Mali Split, koji se tradicionalno održava odmah nakon "velikog", Glazbeni studio Libreto i Dječji zbor Libretići dobili su nagradu Zlatna ribica, koju dodjeljuje umjetničku ravnatelj Festivala, gospodin Jovica Škaro.

Radi se o respektabilnom Festivalu na kojemu su se već, kroz godine održavanja, afirmirala mnoga autorska i vokalna imena, a od iduće će godine preuzeti i organizaciju Festivala San Remo Junior, poznatoga u cijelom svijetu.

Ove je godine i Zadar imao svoje predstavnike u "Gradu pod Marjanom" - prošavši na Natječaju za autorsku kompoziciju. Glazbeni studio Libreto i Dječji zbor Libretići izveli su Pjesmu cvijeća, koju potpisuju Ivana Begović Habuš i Dinko Habuš (tekst i glazba), Renato Babić (aranžman) te Ivan Grancarić (studijsko snimanje, produkcija).

Kostime za nastup izradila je Zuzana Sikavica Svobodova, a haljina na voditeljici Ivani Begović Habuš djelo je Kate Jakešević, koja je pripomogla i drugim djevojčicama pri kostimografiji. Jedna od pjevačica Ena Nimčević ujedno je i plesačica Plesne udruge Gesta, te je u Splitu imala priliku pokazati i svu raskoš tog svog umjetničkog aspekta izražavanja.

- Ova nagrada za nas ima neprocjenjivu vrijednost. Došli smo u Split na Festival po prvi put, ovo nam je prvi festival izvan našega Grada uopće, nastupali smo - prvi, i odmah nas je zamijetio glavni kreator i inicijator Festivala koji ima svoju tradiciju, kvalitetu i izuzetno široku popularnost, gospodin koji vodi vlastiti Zbor preko 30 godina i koji je prije nekoliko godina dobio Nagradu za Životno djelo Grada Splita. Kućama smo otišli upravo s priznanjem kojega smo najviše i priželjkivali, a sreća naše djece, koja i jest najveći pokretač svega što radimo, jest neopisiva riječima, ističu voditelji Ivana i Dinko.