Prvo izdanje otvorenog kviz prvenstva „Memorijal Mirka Miočića" održat će se 30. rujna i 1. listopada 2017. godine u Zadru. Pridružite se dvodnevnom natjecanju najboljih hrvatskih kvizaša u tri discipline: pojedinačni kviz, kviz parova i ekipni kviz. Pripremljen je program s najmanje 460 pitanja za natjecatelje koji će se okušati u svim disciplinama, do čak 620 pitanja za finaliste u pojedinačnom (10 natjecatelja) i ekipnom kvizu (4 ekipe).

Kotizacija iznosi 4 0kn po natjecatelju, a uplata se izvršava pri registraciji i daje pravo sudjelovanja u svim disciplinama. Bez obzira na jedinstvenu cijenu kotizacije, registracija je obvezatna za sve igrače i za svaku disciplinu zasebno jer pojedini natjecatelj ne mora sudjelovati u svim disciplinama. Ulaz za gledatelje je slobodan.

Pojedinačni kviz je pisani kviz od 8×20 pitanja vrijednih po 1 bod koja se rješavaju u 8×10 minuta. Prvih 10 natjecatelja ostvaruje pravo nastupa u finalu od 8x5 pitanja vrijednih po 2 boda, uz prenošenje bodova.

Kviz parova je pisani kviz od 5×40 pitanja vrijednih po 1 bod koja se rješavaju tijekom 5×20 minuta.

Ekipni kviz je "pub" kviz od 4×25 pitanja s po 1 minutom za rješavanje svakog pitanja. Ekipe mogu imati do 4 člana, a prve 4 ekipe ulaze u borbu za trofeje u 2 odvojena susreta (treći protiv četvrtog i prvi protiv drugog) od po 20x3 pitanja, uz prenošenje bodova.

Svi kvizovi su kvizovi općeg znanja i kulture i svi sadrže po 1 dodatno pitanje procjene koje se ne računa u rezultat kviza, a služi samo za određivanje poretka kod podjele mjesta.

Kompletan program, koji će biti objavljen vrlo skoro, kao i sve daljnje informacije bit će pravovremeno objavljivani na Facebooku u sklopu ovog Eventa, a za sva pitanja i prijave pojedinaca, parova i ekipa javite se na udruga.kvizd@gmail.com.