Otvorenje sezone u Biogradu može biti potpuno samo uz jedinstvenog Gibonnija koji velikim koncertnim spektaklom otvara koncertno ljeto 2017. 

15.07.2017.u 22h Gibonni vam sprema večer za pamćenje na neizostavnom mjestu ljetne zabave u Biogradu na Moru- kultnom bazenu „Ilirija".

Gibonnijevu proširenu postavu vrsnih glazbenika, koju je okupio za ovaj biogradski koncert, među ostalima čine Nikša Bratoš na gitari, Hrvoje Rupčić na perkusijama i Dražen Bogdanović na saksofonu. 

Ovo je ujedno njihov prvi nastup na predivnoj morskoj lokaciji u Biogradu na Moru.
Posebnom ugođaju uz prekrasne Gibine izvedbe, dobrinijet će čarobna plutajuća pozornica na bazenu. Uz spoj legendarnog ambijenta sa legendarnim glazbenikom publika će zasigurno proživjeti svaki Gibonnijev stih i notu.

Ne propustite osigurati karte za večer najboljih Gibinih hitova, predivnih emocija, pjevanja iz duše i atmosfere koja se ne zaboravlja! 

Napominjemo kako je karti sve manje!

Karte po 90,00 kn za stajanje možete još uvijek kupiti u sljedećim prodajnim mjestima: ILIRIJA TRAVEL agencija, HOTEL ILIRIJA, CAMP PARK SOLINE, MARINA KORNATI i prodajna mjesta Ticketshopa kao i online.

Posebne vip karte koje brzo nestaju možete još uvijek osigurati u ILIRIJA TRAVEL agenciji po cijeni od 150,00kn.