Službeni prvi casting za Miss Zadarske županije održava se ove nedjelje, 9. srpnja, u 11 sati u Teatro baru. Pozivaju se sve djevojke od 17 do 24 godine da se prijave. 

- Možda baš jedna od vas postane nova Miss Zadarske županije i u finalu Miss Hrvatske brani boje naše županije. Podsjetimo zadnje dvije godine naše djevojke su briljirale u samom finalu te tako bile plasirane u top 5 najljepših žena Hrvatske stoga drage djevojke prijavite se i promijenite svoj život jer od anonimne djevojke postajete traženo lice modne scene, a tko zna ako pobijedite u finalu Miss Hrvatske čeka Vas odlazak mjesec dana u Kinu kada ćete predstavljati lijepu našu Hrvatsku, pozivaju organizatori. 

Aktualna Miss Zadarske županije lijepa Ana Colić uskoro će svojoj nasljednici predati titulu i krunu stoga još jako malo vremena je ostalo do same završnice ovog prestižnog izbora ljepote.

- Djevojke sa sobom obavezno ponijeti visoke štikle i imati decentan make up kako bi vas stručan tim u žiriju na castingu bolje ocijenio, poručuju iz organizacije.