Sinoć je Pag zaplesao ljetu. Na poseban način program su uveličali Gradska glazba Pag koju vodi kapelnik Branko Barbir i manekenke modne škole pod vodstvom Silvije Jurin.
Uz plesni, glazbeni i modni program upriličena je dodjela diploma Kissićima koji su vrijedno plesali kroz cijelu godinu do samoga kraja škole i na taj način im čestitali na trudu i zalaganju.

Zajedničke predstave, povezivanje djece s cijelog otoka kao i njihova druženja u raznim prigodama, osnovna su misija i vizija udruge Kissa koju godinama uspješno provode uz pomoć i podršku grada Paga i grada Novalje. Zahvaljujemo se sponzorima koji su nam pripomogli u realizaciji završnog programa. Creativa studio Pag, "Trgovačkom centru Lorenco" Paškoj sirani i Gradu Pagu, Marti Ušljebrki na frizurama za modele i plesače, Elvisu Šmitu na vrhunskim fotografijama.

Uz mali odmor Kissići nastavljaju plesom i ljeti,na ljetnim plesnim radionicama i turnejom po otoku Pagu. Oni nastupaju 10.7.2017  u Povljani 23.7.201 u Mandrama,10.8.2017 u Pagu i 20.8.2017 u Novalji.