Ovih dana premijerno na CMC prikazan je novi singl i video spot Sanella "Čvor" pod okriljem diskografske kuće Hit Records.

Promocija glazbenog spota održat će se 19.06. u Callegro baru Zadar s početkom u 20 sati.

Stihove i glazbu napisao je Kristijan Rahimovski a aranžman potpisuje Filip Gjud.
Pjesma Čvor moderna je pop art balada koju izvodi pjesnikinja Sanella Bačić iz Zadra.

Video spot sniman je pod redateljskom palicom Jerko Marić/grupa Adastra na tri različite lokacije Ljubač, Ražanac i Sabunike.

Upravo kroz te scene koje se stapaju sa samim tekstom pjesme Čvor mogu se vidjeti sve ljepote prirode kojima Zadar i okolica Zadra raspolažu.

Za Styling se pobrinula Modna kuća Cataleya - Martina Ješe i sestra Antonella Bačić, Make up Ivana Šimunić/HRT a Hair style Frizerski salon Hair for life.
Autor fotografija sa snimanja spota je Aleksandar Bonačić.

Snimanjem novog singla Sanella smatra svojim novim početkom i povratkom na glazbenu scenu obzirom da je u glazbi napravila pauzu od 15 godina.

- Kristijan Rahimovski napisao je zaista jednu predivnu i vrlo emotivnu pop art ljubavnu baladu koja mi je takla srce i osvojila me na prvo slušanje. Iskreno vjerujem da će je i slušatelji prepoznati na isti način . Pjesma je iskrena i tako je i otpjevana. Obzirom da se bavim glazbom od svoje 11 godine, od dječjeg festivala 95 pa sve do Zadar festa 99 i 2000 - te, Melodija hrvatskog jadrana i mnogih drugih, ovo smatram, nakon zaista duge pauze, svojim novim početkom, tek prvim korakom do ostvarenja svoga sna. Moram napomenuti da je tekst pjesme Čvor poetski, između ostalog i pjesnikinja sam ljubavne poezije što je Kristijan Rahimovski prepoznao kao jedan vrlo pozitivan i zanimljiv segment kod mene i u tom smo pravcu zajedno i krenuli.

Glumci u spotu su Sanellina sestra, Andrijana Beljo (Bačić), zet Damir Beljo europski prvak u boksu poznat kao ponos nacije BIH i Domagoj Bašić / vilionist grupe Calypso

 


View on YouTube