Benkovačko kulturno ljeto i ove godine donosi najviše događanja u Zadarskoj županiji i šire!

Ovogodišnji program ide pod znakovitim sloganom „BUDITE NAŠI GOSTI KAD VAM DOSADI PIZZA CUT BOSTI". Radi se o velikom broju manifestacija nekih više a nekih manje poznatih u trajanju od kraja svibnja pa sve do rujna. 

Ono po čemu se Benkovačko kulturno ljeto razlikuje od ostalih manifestacija u okruženju je zasigurno cijeli niz originalnih događanja koji naglasak stavljaju na tradiciju i bogatu baštinu našeg kraja. Kako i sami vole isticati upravo ovdje svaki posjetitelj može doživjeti iskonski dašak Dalmacije, ono što je potrebno za cjeloviti doživljaj prostora u kojem se boravi kao gost. 

Benkovac je i ovaj put pokazao da se i s malo sredstava, ali s puno želje i volje može složiti itekako atraktivan program koji iz godine u godinu privlači sve veći broj posjetitelja iz okruženja koji žele vidjeti nešto novo i drugačije, autohtone vrijednosti koje nekad pod utjecajem masovnog turizma padaju u drugi plan. 

Program Benkovačkog kulturnog ljeta pogledajte u nastavku, a više informacija potražite na stranici Turističke zajednice Grada Benkovca.