"Zemlja dide mog", najnoviji je singl i spot Mladena Grdovića s hvaljenog albuma "Nek se čuje pisma s Jadrana", objavljenog prošle godine. 

Uz podršku klape Munita, Mladen je obradio veliki hit Vinka Barčota i Ive Cetinića iz 1993. godine koji u izvornoj verziji pjeva Meri Cetinić. 

"Ova je pjesma upravo ono o čemu je cili život pivam. Kad sam spomenuo Vinku da bi htio otpjevati njegovu pjesmu bio je oduševljen. Eto, sad imamo i mušku verziju ovog velikog hita", rekao je Mladen. 

Ovo je šesti singl s albuma naslovljenog prema pjesmi s kojom je Mladen Grdović osvojio Grand prix 56. Splitskog festivala prošle godine. Na albumu s jedanaest novih pjesama nalaze se još i prethodni singlovi "Dva goluba", duet s Ivanom Kovač, "Ostavljam vas moji najdraži", "Boliš me ljubavi" te "Uzorita" koju je otpjevao u suradnji s Tomislavom Bralićem i klapom Intrade.

Pjesmu "Uzorita" predstavili su na prošlogodišnjem CMC festivalu u Vodicama, a ove godine Mladen Grdović sprema potpuno novu pjesmu za njemu najdraži festival. Za pjesmu "Zemlja dide mog", snimljen je spot u režiji Marka Lokasa, a pogledati ga možete u nastavku. 

 


View on YouTube