Najdugovječniji festival nove glazbe, HaGeeF, izabrao je pet izvođača koji će nastupiti u velikom finalu 21. sezone. Među finalistima je i zadarski bend Stonetribe! 

Nakon objave natječaja i preslušavanja više od 150 pristiglih prijava, žiri je odlučio da će u ovogodišnjem velikom finalu uz Stonetribe nastupiti i Lika Kolorado iz Zagreba, Sowas iz Varaždina, Playground Hustle iz Zagreba i Ogenj iz Koprivnice.

Domaćin ovogodišnjeg finala po prvi će puta biti grad Slavonski Brod, čime se nastavlja odlična suradnja festivala sa Turističkom zajednicom i Gradom.

Finale će se održati u četvrtak 11. svibnja u prostoru Centra mladih uz slobodan ulaz i goste iznenađenja.

Pobjednik 21.HaGeeF-a svoju će nagradu preuzeti na, tradicionalnom, završnom koncertu i tulumu u Zaboku u subotu 13.svibnja, gdje će i zasvirati uz pobjednike prošle sezone, karlovačke Tight Grips, goste iz UK i legendarne Kojote. Pobjednik će, osim tradicionalnog „Ha|Ge|eF - Kamena temeljca", osvojiti objavljivanje EP ili LP albuma, što će pratiti odgovarajuća HaGeeF PR podrška, a zasvirat će na hrvatskim i regionalnim festivalima, te na mini turnejama u Švedskoj i Velikoj Britaniji.

Pokrovitelji: Grad Zabok, TZ Grada Zaboka, Krapinsko-zagorska županija, HDS ZAMP

Medijski pokrovitelji: CMC TV, Zagorski list, www.zagorje.com, MIXER.HR

Partneri: Hrvatska Glazbena Unija, Studiefrämjandet (Švedska), Lechlade Music Festival (UK), MBM Management (UK), NA Music (UK), Turistička zajednica Grada Slavonskog Broda, RockLive Festival / Udruga RockLive, Ferragosto JAM / K.L.U.B. Dostava Zvuka, Biggest Little Rock Festival - Hard Place, Izložba kantautora | Songwriters Exposure, Bedem Fest-Nikšić, Hoomstock Festival, Krapinjon Festival, Audikor, najam ozvučenja i rasvjete