Drugi Svijet je band otprije poznat zadarskoj publici i upravo su izbacili novu pjesmu pod nazivom "Jennifer".

U bandu sviraju braća Jelenković; Šime Jelenković - vokal i Ivan Jelenković - bubnjevi, Marko Ilić svira bass gitaru, Hrvoje Baljak na ritam gitari i još jedan poznati zadarski glazbenik Zoran Filip Popov na gitari. Kako su se tokom godina mijenjali članovi to je rezultiralo i mijenjanjem glazbenih stilova te je na kraju dobiven prepoznatljivi zvuk banda.

Pjesma je nastala u staroj postavi banda u kojoj su uz Šimu i Ivana bili i braća Mateo i Šime Arula. Autori glazbe su Šime Jelenković i Mateo Arula, a tekst potpisuju Šime Jelenković i Ivan Jelenković. Za pjesmu "Jennifer" je snimljen i video spot kojeg je napravio Marko Lokas. U spotu uz Šimu i Ivana glumi i Dina Koštan koja je utjelovila fatalnu Jennifer. Pjesma govori o velikim obećanjima nikad ostvarenih velikih ljubavnih priča.

"Ovim uratkom želimo pokazati da u Zadru još uvijek živi glazbena scena te kolegijalno pozivamo sve glazbenike i bandove, za koje znamo da imaju što reći, neka rade, snimaju i objavljuju svoje autorske stvari na dobrobit naše scene i našega grada, ma o kojem žanru se radilo."

Poslušajte novu pjesmu Drugog Svijeta, vjerujemo da će vam se svidjeti!


View on YouTube